Over het bedrijf GraphiQs

Wie is GraphiQs?

Het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor het bouwen van websites. In de jaren 2000 was dat nog op hobbymatige basis. Vanaf 2010 heeft dit zich doorgezet naar het bouwen van websites voor het MKB. Al snel kwamen er ook aanvragen vanuit andere organisaties. Denk hierbij aan het verenigingsleven, evenementen en instellingen.

Omdat websites veelal dynamisch van inhoud zijn is het gebruik van een CMS in veel gevallen het startpunt. In het begin zijn wij begonnen met het creëren van websites op basis van het CMS Joomla!. Later zijn we ook websites gaan bouwen op basis van het CMS WordPress.

GraphiQs werkt op een transparante basis waarbij flexibiliteit een belangrijke factor is. Uiteraard wel binnen de scope van het project. Kunnen we iets niet dan zijn we daar ook gewoon open en eerlijk in.

Wat wij doen?

Wij creëren moderne websites met impact. Of u nu een nieuwe website nodig heeft of uw huidige website moet hoognodig de huidige tijd ingetrokken worden, GraphiQs is uw juiste partner in dit proces.

Wilt u informatie over uw bedrijf weergeven, tickets voor uw evenement verkopen of een dynamische webshop, wij leveren de oplossing.

Wat is het proces?

Op basis van uw wensen zullen wij een website op maat creëren. Hierbij wordt o.a. gekeken naar uw bedrijfsactiviteiten en de huisstijl.

Samen doorlopen wij de volgende stappen:

  1. Ideeën, gedachten, visie verzamelen
  2. Ontwikkeling van de website
  3. Presentatie van de website
  4. Laatste aanpassingen
  5. Lancering website

Waarom ons kiezen?

De websites die wij ontwikkelen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van de laatste ontwikkelingen. Websites met een professionele uitstraling.

Wij bieden betaalbare websites voor iedere organisatie en particulier. Betaalbaar en toch afgestemd op uw wensen.

Onze helpdesk staat voor al uw vragen klaar. Uw vragen worden snel beantwoord en problemen adequaat opgelost.

Onze expertise

Ons werk bestaat uit verschillende expertises.

Joomla!

Content Management Systeem Joomla!

WordPress

Content Management Systeem WordPress

WooCommerce

eCommerce Platform WooCommerce.

Zoekmachines

Gevonden worden in de zoekresultaten van Google

Wat de klanten zeggen

Ewoud inventariseert samen wat de wensen zijn m.b.t. de website. Hij komt met eigen ideeën. Dat resulteerde voor ons in een mooi, nieuwe website, waar we zelf evenementen op kunnen maken. Lukt het even niet, dan bel je Ewoud en wordt het geregeld.

Christelijk Residentie Mannenkoor

Webredactie

Graphiqs heeft voor de organisatie van Kom in de Kas Westland een mooie overzichtelijke website gemaakt, die ons perfecte mogelijkheden geeft om het evenement te promoten en onze bezoekers optimaal te informeren. Maatwerk en service.

Kom in de Kas Westland

Activiteiten

Ik heb de website van mijn hondentrimsalon laten bouwen door Graphiqs, ik ben heel tevreden over de site, hij is goed opgebouwd en overzichtelijk.

De klanten reageren positief!

Hondentrimsalon Ingrid

Eigenaar