Joomla migratie

Naast de regelmatige kleine updates die Joomla uitbrengt binnen dezelfde versie (bijvoorbeeld 2.5.5 naar 2.5.6), worden er ook grote updates uitgebracht die ingrijpen op de structuur van het Joomla framework (bijvoorbeeld 1.7 naar 2.5). Om het eenvoudig uit te leggen; Microsoft brengt met regelmaat updates uit voor Windows, maar eens in de paar jaar brengt zij een nieuwe Windows versie uit.

Het migreren van een oudere Joomla versie zoals 1.0, 1.5, 1.6 en 1.7 naar 2.5 is behoorlijk ingrijpend en vereist de nodige aandacht en expertise. Het migreren van een website is dan ook duidelijk wat anders dan het onderhouden van de updates binnen dezelfde Joomla versie.

De migratie van uw website naar de meest recente versie kunnen wij voor u uitvoeren. Net zoals het onderhoudscontract, zijn de kosten voor de migratie afhankelijk van het aantal en soort gebruikte componenten, modules en plugins. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Als u twijfelt over de migratie van uw website bedenk dan dat Joomla de versies 1.0.x, 1.5.x, 1.6.x en 1.7.x niet meer actief ondersteund, veiligheidsupdates worden dus ook niet meer vrijgegeven.

Hebben we uw interesse gewekt?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Offerte aanvragen